5 - 6 April 2019

Starta säsongen med oss i Tibro

Välkommen | 5-6 April

Yamahadag

Lördag 6 april är det Yamaha´s dag. Välkommen in och provkör någon utav våra demofordon (MT-07, MT-09, MT-10 och Tracer 900GT).

Play Video

Arbetsfordon

Yamahas ATV-modeller har ett mycket gott rykte om sig att vara världens tuffaste fyrhjulingar. Genom att göra tunga jobb betydligt lättare gör en Yamaha fyrhjuling att du sparar både tid och kraft. Vi har dom flesta modellerna inne för visning. Välkommen in!

Dags för moppe?

Börjar barnet/barnen närma sig 15år? Nu har du som förälder chansen att klämma och klämma på årets populäraste modeller. Passa på att boka eller köpa en ny moped under helgen så bjuder vi på en hjälm (värde max 1500kr) Gäller endast vid ord.pris på moped.

Motorcykel

Butiken är laddad med hojar, demohojarna är tankade och klara. Nu väntar vi bara på att du ska komma och provköra en av årets nyheter från bl.a Yamaha, Honda och Husqvarna. Provkör en hoj och va med och tävla om en service (värde max 5000kr)

15-50% REA

Under vårt Öppna Hus har vi bra priser på allt i butiken. 15-50% rabatt på reservdelar, tillbehör, kläder och hjälmar (gäller lagervaror). Ett flertal olika kampanjer på motorcyklar, ATV, moped och offroad motorcyklar. Välkommen den 5-6 april!

Play Video

ÖPPETTIDER

Fredag 5 April 09:30 - 18:00
Lördag 6 April 10:00 - 16:00

Vinn en service

Passa på och provkör våra demofordon och ha chansen att vinna en service (värde max 5000kr)

MEET & GREET

Rikard Hansson (Enduro EM Förare)
Ken Bengtson (Motocross EM Förare)
Tibro Mc Service Junior Enduro Team

scroll up